بررسی اصالت کالا

مراحل پر کردن و استفاده از ربی

ته ظرف را بسته و درپوش خروجی را بگذارید . دقت کنید ته ظرف کج بسته نشده باشد ظرف را پر کنید ( توجه :قاشق را روی لبه ظرف نزنید)
در پوش داخلی را قرار داده و به آرامی فشار دهیدتا پایین رفته به طوری که رب به واشر برسد
در هنگام پر کردن ظرف تا حد امکان از آغشته شدن لبه و دیواره داخلی ظرف به رب در قسمت بالایی خط اندازه خودداری کنید اگر از رب فله‌ای استفاده میکنید . ظرف را حداکثر تا زیر خط اندازه پر کنید . رب اضافی داخلی ظرف را میتوانید با برداشتن در پوش
خروجی و فشار دادن در پوش داخلی خارج کنید

درب ظرف را بسته و محکم کنید . دقت کنید درب ظرف کج بسته نشود برای استفاده از رب درپوش خروجی را برداشته و با فشار دادن پمپ روی درب ظرف از آن استفاده کنید ظرف پر را در یخچال نگهداری کنید